Uuesti saatesse õnne proovima läinud Kerro esimeseks proovikiviks saates oli traditsiooniline autokatse, kus selgeltnägijatel paluti hulga autode seast leida üles üks, mille pagasiruumi on peidetud inimene. Kui just autokatse oli kahe aasta eest Marilyni esimene suur õnnestumine, siis sedakorda läks ülesanne nõial vett vedama: Marilyn otsustas katse läbi viia saatejuhi Sergei Safronovi "läbinägemise" abil ehk püüdis naise ilust lummatud saatejuhi mõtetel lasta end õige autoni viia.

Selleks tegi Marilyn midagi ootamatut: ta nööpis flirtivalt lahti oma pluusi ning paljastas oma kõhule ja rinnale kirjutatud tähed ja sümbolid, paludes Safronovil samal ajal endale silma vaadata. Lausa jalust rabatud Safronov sõnas Kerrole, et peab teda uskumatult ilusaks naiseks ning kruttis isegi abielusõrmuse demonstratiivselt näpust. Mehe oma võluväega haaranud Kerro sõnas seejärel: "Arvasite, et loete mind, aga hoopis mina lugesin teid!" Paraku osutus see veaks, kuna Safronovi mõtted juhatasid Kerro õige auto kõrval asuvani - nimelt tunnistas saatejuht, et unustas täiesti ära, millisesse autosse inimene peidetud on, kuna teda paigutati iga sensitiivi eel ümber.

Šokeeritud Kerro oli eksimusest väga löödud, mida näitasid ka lavatagused kaadrid - inimeste leidmine on alati olnud üks tema trumpe.

Õnneks ootas teine katse alles ees ning selleks oli ülesanne pimesi ära arvata, kes on inimene, kes istub tema ees. Nn Mister X osutus sedakorda tuntud naiskoomikuks, kellel aga enne Marilyni sisenemist ühe halbu uudiseid toonud sensitiivi poolt tuju ära rikuti. Marilyn saabus, nagu ikka, hulga abivahenditega, mille hulka kuulus sedakorda ka lihakäntsakas, mida maas põlvitav ja silmsidet kandev Kerro palus oma tugeva aktsendiga vene keeles Mister Xil enda kätte võtta.

Mister X aga saatis seepeale vaid põlastava pilgu ning keeldus, jättes Kerro hetkeks väga nukrasse seisu. "Kui ta keeldus, siis kattus mul kogu info täiesti kinni," kurtis ta hiljem, et katse oleks napilt täiesti vett vedama läinud. Õnneks suutis ta end siiski koguda ning tulemusena rabas kõiki oma täpse ja detailiderohke jutuga, mis Mister Xile väga hinge läks, kindlustades oma koha saates.

Vaata pilte saatest: