Kanal 2 selle kevade suursaates "Laula mu laulu" televaataja südamesse pugenud Getter Jaani on stuudiosse kaasa võtnud oma duetipartneri Koit Toome. Koos antakse tõsine hitihoiatus - Getteri ja Koidu suviselt meeleolukas tuliuus lugu “Rannamaja” on sel suvel ka Eesti vaadatuima telekanali uudistemagasini “Suvereporter” tunnuslooks.

Teedu ja Kristjani diivanile istub Getter aga hoopis oma ema Katre Jaaniga. Tantsupedagoog Katre jutustab, kuidas ta noore emana püüdis hakkama saada õpingute ja väikese tütrega. Kuuleme ka umbes kolmese Getteri esimest avalikku esinemist.

Eestimaa suve juurde kuuluvad ka Tivoli tuurid, mille puhul ei pääse üle ega ümber mehest, kes neid korraldab. Lauri Viikna räägib avalikult, mida ta arvab talle igal suvel kaela langevast kriitikatulvast. Kord kukub tal kokku tsirkusetelk, kord sureb elevant - mis ometi toimub? Osa oma tsirkusest on Lauri ka stuudiosse kaasa võtnud, täpsemalt imearmsad ninakarud, kes kohapeal etenduse annavad.

Kui Kristjan Jõekalda oli alles poisike ja elas Lasnamäel, kasvas tema naabruses üles kaunitar nimega Kirsti Timmer. Kaua raadios naistesaadet teinud Kirsti räägib, mida ta arvab eesti meestest ning jutustab ulmelisi seiklusi koos oma kuulsa ja lõbusa sõpruskonnaga ette võetud Volga-reisist.

Muusik Karl Madisele on vähemalt välimuse ja elurõõmu järgi saabunud uus noorus. Mis elu naistemagnetina tuntud Karl praegu elab ja milline on Eesti ühe nõutuma pulmamuusiku argipäev? Muu hulgas kuuleme hulludest naistest, kes on Karli jälitanud.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” kevadhooaja viimane saade on eetris juba täna kell 21:30.