SL Õhtulehe kõrvu on jõudnud kuulujutud, et VJ kohta ihalevad Heti Tulve, Tanel Padar, Triin Tulev, Marta Vaarik ja Lenna Kuurmaa. Viimane ka tunnistas Kroonikale, et teda ahvatleb MTV saatejuhi amet.

Kuid ankeedi on teele läkitanud ka näiteks gümnaasiuminoored, baaritöötajad ja puidutööstusega seotud inimesed

MTV Eesti turundusjuht Karoli Hindriks ütleb, et ootab huviga, kuidas kandidaadid paari nädala pärast algaval castingul ennast müüvad.

“Kunagi ei tea ennustada, mis inimene teksade sees tegelikult on,” ütleb ta. Seda enam, et žürii koosneb välismaalastest ja seetõttu on tõenäosus, et kohalik kuulsus võistlusel eelise annab, väike.

Hindriks tuletab kandidaatidele meelde: “Tagasihoidlikkus ei ole voorus! Lolliks ka ei tasu minna, me päris kloune ka ei taha näha.” Osalejatelt oodatakse ka muusikaalaste teadmiste näitamist — kuri on karjas, kui Eminem ja Usher sassi lähevad.

“See on väga seksikas töökoht. Sa ei saa mitte ainult kohalikuks staariks, vaid kuulud rahvusvaheliste MTV VJ-de hulka,” seletab Hindriks.

Eesti MTV saatejuhid selguvad juuli alguseks. Reede on viimane päev oma kandidatuuri esitamiseks. Programm ise läheb käima septembris.