Neiude üheks tänaseks ülesandeks oli Aivo Kallase käe all tehtav reklaam-plakat KIA autodega ning stilistiks filmitegija Rain Tolgi abikaasa Helina Risti.

Tundub, et see ei ole parim päev Niidu jaoks, sest kohe, kui esimesena pildistatav Triinu amatsoon-naisena roheliseks värvitud huultega võttekohta jõuab, hakkab Niit hurjutama: "Auto on hall, kõik on hall, siin pole ühtegi värvilaiku. Huuled võiksid olla punased - ma räägin teile, ärge tehke neid koledaid pruune ega rohelisi huuli." 

Meik tehakse ümber, kuid sellega pole Niit veel sugugi konkurent-stilisti valiku materdamist lõpetanud. 

"Pilt, mille mehed panevad garaaži seina peale," kobiseb Niit ja rikub Triinu tuju, nimetades tema jalgu pakuks ja jätkab stilisti valikute aina räigemat  arvustamist.

"Lugupeetud stilist, kas ma tohin küsida, miks te musta värvi valisite," jätkab Niit üleolevat puurimist, "Kas must halliga on cool vä?" Must on kõige ilusam värv ütleb Risti rahulikult, kuni Niit teatab: "Tüdrukud on nagu litsid garaažis."

Vaidlus kisub lausa lapsikuks ja Risti palub Niidul targutamise lõpetada, Niit aga jätkab üleoleolevat norimist ning oma kaamerataguste vaidlusega häirivad nad pildistatavate tüdrukute keskendumist.

"Kui te ei oska vastata miks see on ilus, siis..." jätkab Niit. "Mul on türukurest kahju, et nad peavad siin kannatama," jätkub solvanguterahe. "Kui te kogu aeg ei vinguks, oleks kõigile parem tuju," põrutab naine vastu, üritades vestlusele korduvalt rahumeelselt punkti panna.

Lisanni saabudes see aga jätkub: "Peenike kael on mässitud mingi kuradi koera rihmaga. Ufonaudi nägu. Peletise on teinud tast!" kurdab Niit ja ütleb, et stilist rikkus kõik ära.

Tüdrukud meenutavad varasemaid Niidu stilistide kommenteerimisi ja arvavad, et sel korral läks mees tõesti üle piiri.

Mida arvad sellisest žüriiliikme käitumisest ja sõnakasutusest Sina?

Vaata ka Triinule tehtud stilistikat, et saada aimu, millest jutt käib!