Embassy of Fashioni moešõul modellina ülesastunud Xena ütleb, et tundis Eesti tippdisainerite loomingut esitledes suurt vastutust. Samas lisas ta veel: "Mul on nii palju energiat, tahaks korda saata midagi väga suurt, selline tunne on, et tahaks päästa maailma," naerab Xena. Samuti andis moešõul esinemine neiule kinnitust, et ta soovib modellimaailmas kindlasti edasi tegutseda ja seda ka mitmete aastate pärast.

Kantud kleitidest meeldisid Xenale kõik väga ja ta sooviks kindlasti isegi selliseid tualette kunagi kanda, sest tegu on väga omanäoliste rõivastega.

Xena lemmikfotograafideks on Toomas Volkmann ja Kalle Veesaar. Noore inimesena armastab Xena huvitaval kombel just kuuekümnendate stiili ja Eesti disaineritest on tema lemmikuteks saanud Liisi Eesmaa stiil ning Tallinn Dollsi tooted.

Küsimusele, kas Xena teeks midagi teisiti pärast saadete nägemist, vastab ta aga: "Jah muidugi, ma olen nii temperamente ja avameelne. Kuid ma mõtlesin, et on parem, kui räägin kõike nii, nagu mõtlen ja inimesed hindavad minu ausust. Ka teiste tüdrukutega olin ma väga sõbralik ja aus."

Kõige lähedasemateks sõbrannadeks said saates Xenale Aleksandra ja Lisann. Samas tunnistab neiu ka silmakirjalikkust: "Arvasin, et Helina on minu sõbranna, aga hiljem, kui saadet nägin ja kuulsin, mida ta minust räägib, sain aru, et nii see ei ole. Mina ei öelnud tema kohta ühtegi halba sõna. Minu jaoks oli see pettumus. Sisimas ei ole mul hea tunne, kuigi käitun temaga normaalselt edasi."

Enda eeliseks teiste tüdrukute ees peab Xena oma nägu, sest see meeldib paljudele disaineritele ja fotograafidele. Saatesse alles jäänud konkurentide eeliseks peab Xena nende modellilikku figuuri. Xena usub, et kui ka tema modellimõõtudele vastaks, siis oleks tal olemas kõik, mida modelliks saamiseks vaja.

Xena oleks igal juhul eelistanud oma modellikarjääri alustada “Eesti tippmodelli” saatest agentuuri asemel, sest saates osalemine on andnud talle võimaluse läbida tõeline modellikool ja teha koostööd oma ala parimatega.

Kümne palli süsteemis hindab Xena oma võiduvõimalusi kaheksale. See on ka tippmodelliks pürgija lemmiknumber.