“Mul juhtus suur häda,” ütles Xena, kes korgi küll vannipõhja kindlalt kinni surus, kuid pärast selle eest ära võtmisega hätta jäi. Modellihakatis kirjeldadas pikalt laialt, kuidas ta hea ja kurjaga korki vannipõhjast välja meelitada üritas, kuid tulutult.

Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem. Nutikas tüdruk leidis prügikastist ämbri, millega ta vett vannist tualettpotti kandma asus.

Töö väsitas Xenat ning ta kutsus appi Helina, kes samuti nõutuks jäi ega mõistlikumat lahendust kui ämber, asjale ei leidnud.

Xena oli raske töö tõttu väga närviline. Neiu rääkis, kiunus ja ropendas eesti ning inglise keeles segamini. Kostis selliseid üliemotsionaalseid avaldusi nagu: “I dig this sh*t like for an hour...” .

Lõpuks jõudis koju Triinu, kellel moodsate vannide suhtes paremad teadmised olid. "Miks te nuppu ei keera, jumal küll?” küsis Triinu ning keeras nuppu nii, et vesi tee äravoolu leidis. "Mida?" küsis hämmingus Xena, kes umbes tund aega kilplase tööd oli teinud.

Triinule tegi Xena võhiklikkus mõistagi nalja ja neiu teatas: "Mina olen tark." Xena tunnistas, et tema jaoks oli see tõeline avastus.

Triinu ütles hiljem Xenale, et viimane on kõige suurem blond üldse, mispeale hädas olnu solvus. Vannimüsteeriumi lahendanud Triinu leiab, et see oli väga naljakas olukord, kuid haavab sellega Xena tundeid. Xena tähelepanu juhitakse sellele, et ta ise näitas videot toimunust paljudele inimestele ja paistis selle üle lausa uhkegi olevat. Peale vaidlust hakkas Xena nutma ja lahkus teiste modellide juurest.

Xena ise pidas ennast leidlikuks, et märkas ämbri võtta ning lisab, et tal endal on kodus teistsugune vann. Triinu ütles, et ka tema ei ole kõikide  tehnoloogiaimedega täiesti kursis, kuid leiab, et on rumal arvata, et vannis peaks käima pintsettide või ämbriga.

Loo lõpetuseks avaldas Triinu: “Xena on väga naiivne. Ta lihtsalt ei sümpatiseeri mulle ja ei peagi seda tegema. Inimesed on kõik erinevad."

Xena kardab, et kõik arvavad temast nüüd halvasti.