“See moešõu oli minu jaoks midagi uut. Mul ei ole olnud nii pikki kleite, mida peab eest nii-öelda ära taguma, et nad jalgu ei jääks. Hästi tore oli, mulle väga meeldis,” räägib neiu, kes saatest võitjatiitlit ei jahi. Keiule meeldivad kõik kleidid, mida tal moešõul kanda tuli ja ta iseloomustab neid kui langevaid, lehvivaid ja naiselikke, selliseid, kus mängivad rolli just detailid. Presidendi vastuvõtule läheks noor modell kindlasti ühega neist. “Need on üliilusad, täpselt minu maitse järgi,” ütleb Keiu

Kuigi modellid on saate jooksul väga erinevate disainerite loominguga kokku puutunud, siis peab Keiu just Eesti disainerite töid tõeliselt erakordseteks.

Rääkides tippmodelliks pürgijaga tulevikust, ütleb Keiu: “Võit ei ole kõige olulisem. Osavõtt on ikkagi tähtis. Olen väga palju kogemusi saanud siit saatest. Nii palju uusi tutvusi ja kõik võimalused on nüüd avatud. Kuid see võit tooks endaga kaasa nii plusse kui ka miinuseid.” Neiu lisab, et hetkel ei ole ta kindel, kuidas võit tema tulevikuplaanidega kokku sobiks: “Ma olen kindel, et tegelen modellindusega siiski edasi, olenemata võidust või kaotusest.”

Saates osalemine tuli Keiu sõnul talle kindlasti kasuks, sest see aitas tal luua tutvuseid, mis tulevikus tema jaoks mitmed uksed avatuks jätavad. “Ma ei kahetse saatest mitte midagi. Olin mina ise. Ma ei üritanud näida kellegi teisena,” on Keiu kõige olnuga rahul.

Keiu näol on tegemist väga tugeva finalistiga, kes on juba saate algusest peale üks favoriite olnud.