Tänane tiitlikaitsja etteaste on kahtlemata põnev. Krooniti ju Hannes Rummu võistkond eelmise hooaja võitjaks ja kapten Rumm ise hooaja parimaks mängijaks. Selle võistkonna šansid tänavugi finaali jõuda on seda kõrgemad, et eelmise kahe eelvooru mängud televaatajate vastu lõppesid üsna tasavägiselt – Jaan Alliku võistkond võitis televaatajaid 6:4, Tiit Naaritsa võistkond kaotas aga televaatajatele napilt 5:6.

Sel hooajal pääsevad finaalringi kaks parimat võistkonda. Igas saates selgub ka stuudiovõistkonna silmapaistvaim liige, kelle ees avaneb uks hooaja lõpus toimuvasse “Mis? Kus? Millal?” supermängu, kus televaatajate vastu astub turniiri kõige helgematest peadest koosnev tarkade koondvõistkond. Jaan Allik ja Hugo Tang on oma koha selles supertiimis juba kindlustanud. Täna selgub supervõistkonna kolmas liige.

“Mis? Kus? Millal?” on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saadavad saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha. Jätkuvalt saavad televaatajad saata saatele oma põnevaid küsimusi Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Põnev mälumängulahing “Mis? Kus? Millal?” on Kanal 2s juba täna kell 22, kohe pärast “Ärapanijat”.