Intervjuu alguses paistis, nagu kutsus Võrno Kersna saatesse, et ennast vaatajate ees lunastada. Saatejuht kurtis, kuidas paljud inimesed, keda ta on stuudiosse kutsunud, vastasid eitavalt, mistõttu küsis ta Kersnalt, kas tema jaoks oli see suur pingutus. "Minu abikaasa, kui ta kuulis, et ma tulen siia saatesse Tallinna Televisiooni, ütles, et ta ei armasta mind enam." Võrno noogutas kaasa ja rääkis, kuidas on mitut Riigikogu liiget saatesse kutsunud, ent nad on vastanud, et Riigikogu liikmed on vastu võtnud otsuse, et selle telekanaliga nad koos ei tööta. Seejuures täpselt enne tema saadet oli eetris Igor Gräzini, kes kuulub Reformierakonna fraktsiooni, saade.

"Ma võtsin selle riski. Tallinna Televisioon on muutumises," kiitis Kersna, et tema ei löönud telekanali külaliseks tulemise ees risti ette. "Sedavõrd kui Tallinna Televisioon on muutunud paremaks, on teised muutunud halvemaks," tähendas Võrno. "Senimaani on TTV olnud tupiktee, kuhu suunatakse vanad vedurid auru välja laskma," märkis seepeale Kersna, mispeale torkas saatejuht vahele, kas külaline peab silmas teda. "See plejaad on siin ees olnud päris esinduslik, aga võib-olla sina oledki uute tuulte tooja," pehmendas Kersna.

"Skandaali ja paksu kisa kuulsid sa ilmselt isegi," märkis Võrno eelmise saate kohta, et ta ei saa aru, milles probleem, kuna Oliveri-vanustele kirjutatakse väidetavalt meie maal juba ammu antidepressante välja, seega võiks neid tema järeldamise kohaselt intervjueerida ka nurkasuruvalt. Kersna ütles diplomaatiliselt, et tegemist ilmselt ei olnud Võrno parima intervjuuga, mispeale mees vabandab, et ta polnud üheksa aastat kedagi intervjueerinud. "See ei olnud nii halb, nagu sellest meediakajastusest tundus, et Hannes Võrno ei tohiks enam üldse nina panna ajakirjandusse." Saatejuht märgib, et produtsent Jüri Pihel soovitas tal ka aastal 200 pärast saate "Kahvel" skandaalse lesbistseeni eetrisseminekut teletegemisest loobuda.

Teemaks tõusis avalik arvamus ja taak, mis tuntud inimestele igavesti jääb – Taavi Rõivasele Malaisia ahistamine, Tiit Ojasoole töötajale füüsilise valu tekitamine ja Hannes Võrno perekonna unarussejätmine. Saatejuht tundis end teemast puudutatuna ja rääkis, et pärast seda lugu pole keegi talle sõna andnud ning nopitakse ainult tema Facebooki postitusi üles ja tehakse neist uudiseid. Võrno käis välja suisa teooria, et kuidas meediaväljaanded teavad, et tema nime alt teeb postitusi just tema isik. Seejuures täpsustab Publiku toimetus, et ka viimase nädala jooksul oleme teda korduvalt nii telefoni kui kirja teel püüdnud kätte saada, ent see on olnud kui hüüdja hääl kõrbes.

Mehed räägivad ka päevapoliitikast ning Võrno käib välja idee, et poliitikasse ja vangi satutakse samal põhjusel – et teiste kulul ära elada. Kersna mainis seepeale, et ka saatejuht ise on poliitikas olnud (Võrno kuulus IRL-i aastatel 2003-2011 ning valiti ka Riigikogu 10. koosseisu liikmeks, kuid ta peatas enda volitused peagi – toim.) Kersna küsis, mida primadonna sinna otsima läks, poliitikuid käsutatakse ju kui tsirkusekoeri. Võrno palub seepeale kinnitust, et sattudes täbarasse olukorda, ei taha keegi kaitseks välja astuda, kuna on teada, et järgmisena kallatakse nemad s*taga üle. Kersnal enda sõnul selline kogemus puudub, mistõttu ei oska ta kaasa rääkida.

Saatekülaline mainib seejärel endale südamelähedast teemat ehk NO99 korraldatud vaatemängu presidendi vastuvõtul, mis maksis 170 000 eurot ajal, mil abivajajatele lastele ei ei leita raha isegi nõustamisteenuse tarvis. "Inimesed mõtlevad, et jumal andis ameti, küllap annab ka tarkuse," heidab Kersna ette tänaste poliitikute mentaliteeti, küsides kes neile nõu annab.

Võrno räägib, kuidas ta tihtipeale mõtleb, mida teevad inimesed, kes on talle olulised, sealhulgas ka Vahur Kersna. Mõni minut varem mainis külaline, et kuigi nad teineteist austavad, on nad vaid neli-viis korda kohtunud.

Pärast intervjuu lõppu tervitas Võrno oma nõrganärvilisi vaatajaid eelmisest saatest ning soovitas neil rohud ära võtta või vaadata TV3 seriaali "Padjaklubi".