Liina Raud

Matka lõpus tunnistas Liina, et selg on valus, aga raba ületades ta sellest numbrit ei teinud ja pigem uuris, kas ikka kaaslased vastu peavad vapralt.

Liidrina tüüris Liina seltskonna õiges suunas ja rabaületus tundus läbimõeldud plaanide abil nende jaoks kui käkitegu, lekkivatest kummikutest hoolimata. Ka räätsajooksus liikus Liina kergejalgselt ning sihikindlalt eesmärgi suunas, mis talle oma koalitsioonilt ka kolm väärtuslikku punkti läbirääkimiste lõpuks andis.

Martin Helme

Helme ei pirtsuta ja näljaga ei kohku tagasi ka maha voolanud pudru ees - tuhane auto katus on sama hea taldrik kui mistahes peenem serveerimisvahend! 

Mihhail Korb

Ei lase kirvelöögil ja verel end jalust lüüa. Nagu selgus, polnud need jalad aga enam sugugi väledad ja pärssisid veidi kaaslaste tempot.

Sibul, mille ta veel eelmises saates aga ära põlgas, läheb tõelise nälja korral söögiks küll.

Mišal on kaasas keelatud esemed ehk kompass, mis rabamändide vahel Liina palve peale ka appi kolmikule võetakse ja õige suuna kätte annab.Kes teab, kuhu nad selleta välja jõudnud oleks?

Kui rumalana tundunud valik võrkkiik tõi veel nädal tagasi palju nalja vaatajatele, siis sel korral oli see tänuväärne lisapagas - saapapaelte ohverduse asemel sai see koalitsioon  nööri kulutada kiige arvelt palju kulub, et valmistada vastupidavad räätsad raba läbimiseks. 

Kristiina Ojuland

Öise tahma ja mustuse eemalduseks on Kristiinal metsaski kaasas näovesi ja kreem! Temasugune daam ei lähe ilutoodeteta kuskile.

Mäda roigast ta aga toekast liigikaaslasest eristada ei oska ning kõigi tervise huvides tuleb edaspidi toetuda Pomerantsi pakutavale abikäele...või õigemini roikale, mis toob talle ka hääle ja aitab üle suurimast hirmust - rabast.

Yoko Alender

Eelmisel päeval kraaviveest keeldunud Alender rabamärjukesest enam ööpäev hiljem ära ei ütle, see aga ei anna piisavalt rammu ja kipub maha jääma.

Maha jääks ka kandideerimisplaanid tema jaoks, kui tasuks oleks Eesti keskmine vaid, sest võetud kohustuste hulk ja perekonna äraelatamine sunniks realiseerima end paremini tasustatavas kohas, tõdes ta ausalt.

Ergutustüdrukuna võiks ta aga ka raha teenimist kaaluda, sest üle raba kostis kiledalt tema hääl ning julgustussõnad Liinat räätsajooksul toetades, mille peale ilmselt nii mõnigi loom ja lind imestusest kõrvu kikitas, kaaslane kõrval aga kõrvatroppe igatsema hakkas.

Marko Pomerants

Abiks nii raba läbimiseks vajalike roigaste leidmisel kui neist silla ehitusel, ei kohku Pomerants tagasi ka vesiste katsumuste ees, julgustades sealjuures vapralt ka kaaslasi läbi lõputuna tunduva teekonna.

Julgustavalt ei kõlanud aga talle idee töötada Riigikogus keskmise palga eest. Juba parlamenditoolil istunud Pomerants selgitas, et riigikogu töömahu juures poleks üks keskmine palk vääriline ning ilmselt jääks kandideerimine katki ka tema jaoks sellisel juhul.