TV3 tervitab omalt poolt teemat kommenteerides televaatajast saatefänni, kes on ühtaegu nii tähelepanelik kui ka õiglase meelega, sest märkas ja andis kiirelt teada „Me armastame Eestit“ viimase saate hetkest, mis võinuks muuta mängu tulemust. "Nimelt jäi seekordses kuulujutu-voorus tõepoolest arvestamata punkt kapten Peeter Oja poolt välja öeldud sõna "sünnitab" eest. Tegemist oli kahetsusväärse veaga, millest saab edaspidi õppida veel hoolikam olema. Vabandame ja samas rõõmustame, et saate lõpptulemust juhtunu ei mõjutanud, sest Oja tiim väljus meelelahutuslikust jõukatsumisest võitjana," lohutab TV3 avalike suhete juht Annely Adermann, et üks puudujäänud punkt siiski suuremat kahju kaasa ei toonud.

"Veelkord suur tänu terasele vaatajale, kelle poolehoid liigutab kindlasti mehise kapten Oja hella südant. Enamgi veel – kui Eestimaal leidub veel Peeter Oja fänne, kes on valmis tema au nimel piike murdma, võiksid nad energia ühendada ning anda just Oja poolt toetushääle Eesti Meelelahutusauhindade teletegijate edetabelisse. Selleks, et olukord püsiks tasakaalus, võiks oma hääle sealsamas anda ka „Me armastame Eestit“ saatejuhi Inese ja kapten Mihkel Raua fännid. Siis võiksime tõdeda, et lõpp hea, kõik hea!"

Lisame siia kõigi Peeter Oja, Mihkel Raua ja Inese fännide rõõmuks lingi,kus oma hääle anda saab: http://meelelahutusauhinnad.kroonika.ee/