22-aastasel Deb Dobkinsil (Brooke D’Orsay) on olemas kõik - kena juristist poiss-sõber Grayson (Jackson Hurst) ja tõusujoones rühkiv karjäär. Pärast saatuslikku autoõnnetust, mille põhjuseks oli üheaegselt mitme asjaga tegelemine, leiab ta end silm-silma vastu Taevase Väravavalvuri Frediga (Ben Feldman). Tahtmata leppida oma saatusega, nõuab ta tagasi Maa peale saatmist. Kuid kui Fred tunnistab, et tema võimuses pole midagi muuta, võtab Deb ohjad enda kätte. Saatuse krutski saadab aga ta hinge sädeleva, kuid koguka advokaadi Jane Bingumi (Brooke Elliott) kehasse, kes sai just töö juures toimunud tulistamises haavata. Ja kui ta haiglas ärkab, Fred istumas tema voodi kõrval, avastab sale ja ilus Deb, et ta on hoopis suure ja täiesti glamuurivaba Jane´i kehas.

Tark ja emotsionaalne jurist Jane, kel on ustav assistent Teri (Margaret Cho), on alati elanud oma nägusamate kolleegide varjus. Deb seevastu on pigem kasutanud oma välist ilu. Nüüd peab Deb saatuse tahtel ja jumaliku vahelesegamise tulemusena asuma Jane kurvikas kehas igavesse võistlusse ilu ja mõistuse vahel.

Jane’i kehastav Brooke Elliott on siinsetele televaatajatele tuttav Mel Gibsoni komöödiast What Women Want (“Mida naised tahavad”) ja filmist Liar’s Club (”Valetajate klubi”). Elliott on mänginud kõrvalosa ka menukas telesarjas Law and Order: Trial by Jury (”Seaduse nimel: Kohtuotsus”).

Sarja tegevprodutsendi Josh Bermani tööde hulka kuuluvad veel tuntud sarjad nagu CSI: Crime Scene Investigation (“CSI: Kriminalistid”), Bones (“Kondid”) ja Vanished (“Haihtunud”).