Sander ütleb Publikule, et võttis rolli, mis kestab läbi kahe episoodi, vastu kohemaid, kui oli stsenaariumi lugenud.

"Tundus, et see on hästi kirjutatud ja intrigeeriv roll," ütleb ta. "On kaklusi, petmist, seksi – saab näidelda kogu raha eest!"

Üldse leiab Sander, et sel hooajal on „Kättemaksukontor“ saavutanud uue kvaliteedi. „Rezhissööril on väga kindlad eeskujud, mida ta järgib, ja tehniline meeskond suudab neid sihte tabada. Pidi- ja helikvaliteet on muutunud väga heaks; see läheneb juba kino standarditele.“

Kas jäi Mart Sander rahule ka enda sooritusega? "Ma ei tea ühtegi näitlejat, kes tahaks ennast ekraanilt vaadata," naerab Sander. "Aga päris häppi vist ei jäänud. Ütleme nii, et tekstiga ei puterdanud ja ninali ei kukkunud. Õige näitlemine läheb tegelikult lahti alles teises osas, esimene on rohkem intriigipunuv. Ansamblimäng on väga tugev. Minu meelest peaks Maarika Vaarik oma rolli eest Oscari saama."

Mart Sander on varem näitlejana osalenud seitsmes filmis nii Eestis, Soomes, Ungaris kui USAs. Käesoleval hooajal näeb teda Rahvusooperis „Estonia“, kus ta kehastab üht meespeaosalist operetis „Silva“, mille lavastuse eest ta ise ka eelmisel aastal teatripreemiale kandideeris.

Ühes tema enda lavastatud lühifilmis oli tema partneriks ka Kadri Adamson, üks „Kättemaksukontori“ kaunitaridest.