„Antiigireporter“ oli eetris Kanal 2 uudistesaate „Reporter“ raames ning oksjonituludest toetati puuetega laste värviteraapiat.

Nüüdseks on Mart Sander kodukanalit vahetanud ning antiigirubriik jätkub alates sellest pühapäevast TV3 „Seitsmestes Uudistes“. Sedapuhku on nimeks „Antiigiraport“.

Ka see igapühapäevane saatelõik toob vaatajateni huvitavaid asju ja inimesi, kollektsioone ja kollektsionääre Eesti kõige ootamatumatest kohtadest. „Alustasime esimese saatelõiguga küll üldse mitte kaugelt – tegelikult minu enda galeriist,“ ütleb Mart Sander. „Esmaspäeval peame maha järjeekordse sügisoksjoni. Ka sel suvel oleme ringi rännanud ja tutvunud huvitavate inimestega, kellel on olnud soov lasta hinnata või realiseerida oma kodus rippuvaid kunstiteoseid. Nende rännakute käigus on välja tulnud väga palju huvitavat – teoseid, mis võivad omanikele sisse tuua tuhandeid eurosid. Näiteks ühe vanaproua seinast leidsime Nikolai Triigi ilusa väikese eskiisi – proua pidi ümber kukkuma, kui ma ütlesin, et oksjonil me alustaks pakkumist 4500 eurost! Kuna oksjonid on meil avalikud – need toimuvad internetis ning omanikud võivad toimuvat ise jälgida – siis usaldavad inimesed meid sageli rohkem."

Mart Sander räägib, et tavaliselt kardetakse, et hindaja on ise ka ostja. "Hindab asja odavaks ja ostab siis kiirelt ära, et see hiljem kümnekordse hinnaga edasi müüa. Meie ei osta kohe midagi välja vaid vahendame, ja see süsteem on ennast õigustanud.“ Igas „Antiigiraporti“ lõigus on mõni huvitav külaline. Homme „Seitsmestes Uudistes“ astub galeriist läbi Hanna-Liina Võsa; järgmisel nädalal aga kommenteerib „missi-issi“ Valeri Kirss eestiaegsete Miss Estoniate potentsiaali tänapäevasel missmaastikul.

Sügiseste rännakute käigus kogunenud teoseid võite näha SIIT.