Uhkes hotellis põnevusega popstaariga kohtumist oodanud Sildvee pidi enne intervjuud kooskõlastama Spearsi mänedžmendiga kõik küsimused ning aega anti talle nende esitamiseks sekundipealt 6 minutit. Mitu küsimust kriipsutati seejuures tema plaanitutest ebasobivatena ka maha. Mis teha - suur staar! Tormilise minevikuga Spearsi eraellu ei olnud mõistagi luba oma võõrast nina toppida.

Kui lõpuks kell 6 minutit maha lugema vajutati, saabus ka Sildvee tähetund - mis aga Maire Aunaste ja Robbie Williamsi tasemele kaugelt alla jäi. Kauni naeratusega armsa laulja asemel istus Sildveest meetri kaugusele asetatud toolile jäise keep-smilinguga naisterahvas, kes vastas Eesti reporteri elevil küsimustele umbes sama sisukalt, kui seda võiks teha, ütleme, papagoi.

"Oh yeah, beautiful, cool," olid tema kramplikud esimesed sõnad Sildvee sissejuhatusele. Edasi liikus jutt pesukollektsioonile, millest Spears rääkis päheõpitud sõnadega, mis on Publikus tema pesubrändi avashow kontekstis juba kajastunud: tüdrukud olid ilusad, olen õnnelik, jne. Samuti põhjused, miks just pesukollektsioon ning kuidas see valmis. Aja ja netiruumi kokkuhoiu huvides konspekteerime, et tööd tegi laulja kollektsiooni kallal kaks aastat ning idee võrsus staari armastusest pesupoodides šoppamas käia.

"Kas see on teie jaoks äri?" päris Sildvee. "Jah," vastas Spears lakooniliselt.

Mõne aasta eest parfüümi lansserinud Spears mainis veel, et veel mõne uue toote ideed tal veel pole.

Veidi saadi ka muusika osas jutule: kas Spears laulab oma elukogemustest ja kas laval on seda hea teha. Saades vastuseks umbmääraselt jaatavad vastused, oli läbi kaamera lausa tunda, kuidas Sildveel jäi hingele kripeldama, et ei saanudki popiprintsessilt küsida, miks ta 2007. aastal ikka ennast kiilaks ajas ja vihmavarjuga vehkis.

Ühtegi Eesti fänni lauljatar kunagi kohanud ei olnud. Kas ta täpselt üldse mõistis, mis riigiga tegu, jääb kahtluse alla, sest Sildveega enne intervjuud vestelnud Iiri ajakirjanik julges kahelda, et staar üldse teadis, kus temagi kodumaa on.

Küll aga kinnitas Spears, et on olnud Helsingis ja tahaks Eestisse tulla.

Viimase küsimuse ajaks, mis Sildveel õnnestus esitada, paistis Spears olevat juba mõnevõrra sulanud - või lõdvestus lihtsalt teadmisest, et see tundmatu maa tundmatu ajakirjaniku aeg tema seltsis on mõne sekundi pärast igaveseks möödas.

"Kui teeksid plaadi, siis mis sa selle nimeks paneksid?" päris ta. "Tulgu meil hea päev," vastas staar, kõlades hetkeks isegi peaaegu kontaktselt ja siiralt - kuid jäädes siis tühjal pilgul reporterile otsa vaatama.

Veel ühte küsimust sisse litsuda üritanud Sildvee katkestati aga sirgjooneliselt, sõnades, et tal ei olnud rohkem lubatud.

Lõpetuseks õnnestus tal siiski lauljatarilt tervitus eestlastele välja pressida. "Hello, Estonia!" kuuletus Spears krampliku naeratusega.

Kokkuvõtteks muljetas Sildvee irooniliselt, et "ega see Britney ausalt öeldes eriti jutukas polnud". "Sisemiselt on natuke tühi tunne...Milline ta inimesena on, ma kahjuks teada ei saanud," nukrutses ta naljatamisi. Vähemalt sai autogrammi!

Tagasi "Ringvaate" stuudios, ei suutnud saatejuht Marko Reikop mitte välja öelda seda, mis oli ilmselge. "Erinevalt Reimost sain mina küll aru, milline inimene Britney Spears on! Avatud, lahe ja vaimukas - nagu Põhja-Korea president," ironiseeris ta, ajades naerma nii Grete Lõbu kui ka ilmateadustaja.