3. hooaega saab FOX kanalil taasvaadata 30. märtsist 6. aprillini. 4. hooaega saab FOX kanalil taasvaadata 6. aprillist 12. aprillini. Igal argipäeva õhtul jõuab eetrisse kaks kuni viis jagu hooajast.

„Sarja eelmisest, neljandast hooajast on möödas ligi aasta ja kolmandast hooajast veelgi rohkem. Viies hooaeg jätkab lugu sealt, kus pooleli jäi, seetõttu tahame fännidele sarjas eelnevalt juhtunud sündmused taas meelde tuletada,“ rääkis Ruus.

Georg R.R Martini menuromaani „Jää ja tule laul” neljanda ja viienda osa põhjal tehtud „Troonide mängu” viies hooaeg esilinastub Eestis 13. aprillil kell 22 FOX kanalil.

„Troonide mäng” on HBO põnevusdraama, mis esilinastus USAs 2011. aasta aprillis ning on maailma kõige vaadatum ja allalaetum seriaal. Sari räägib kuningatest, kuningannadest, rüütlitest, vabameestest ja valetajatest. Sarja tarvis valmis ka spetsiaalne dothraki keel, mille loomisel osales rida keeleteadlasi, kes valisid uue keele aluseks viis juba eksisteerivat keelt maailmas, millest üks oli eesti keel.