Juba septembris postitas Marilyn oma Facebooki lehele foto, millel noored koos müstilist rituaali läbi viies poseerisid. Saadet vaadates ei jäänud märkamata, et Marilyn ja Aleksandr mitme saate lõpus "kindlaksmääratud ajal, kindlaksmääratud kohas" saatejuhi ees nädala tulemusi oodates kõrvuti seisid ning teineteisele silmade särades otsa vaatasid. Ka on Marilyn Aleksandrit hellitavalt Sašaks nimetanud.

Saate fännid on saate noorimate, tugevaimate ja kõige nägusamate osaliste paaripanekuga alustanud ka sotsiaalmeedias ning muuhulgas on sensitiividele tekkinud võltskontod Twitteris, kus noored justkui omavahel suhtleksid. Lisaks kubiseb YouTube Marylini ja Aleksandri fännivideotest ning samuti venelasi ühendavad sotsiaalvõrgustikud Odnoklasniki ja BKontakte.

Nii otsustasid saatetegijad lõpuks ka tele-eetris Marilyni ja Aleksandri suhetesse selgust (ning saatesse vürtsi) tuua, küsides otse kaamera ees, mis nende vahel toimub. Küsimuseni jõuti vihjamisi - nimelt jagasid Marilyn ja Aleksandr nädala parima tiitlit, andes saatejuhile mõlema pilti ümbrikust välja tirides võimaluse nentida, et "Näete kõrvuti nii kenad välja, nagu pruut ja peigmees!" Tulemuste üle rõõmustavad noored embasid seepeale üksteist soojalt, sütitades saatetegijate uudishimu veelgi.

Marilyn Kerro embab Aleksandr Šepsi

"Olete Mery'ga (Marilyni hüüdnimi saates - toim.) saate jooksul sõpradeks saanud," pöördus saatejuht Marat Bašarov kavalalt Aleksandri poole, mille peale viimane noogutas. "Või on siin midagi enamat?" asus ta uurima. Väikese ehmatusega tekkinud pausi järel ning pisut kohmetult Marilyni poole kiigates vastas noormees: "Ma ei saa seda teile praegu kindlat öelda..." Aleksandri vastust muigavalt ja huviga jälginud Marilyn vastas omalt poolt saladuslikult: "Ma arvan, et aeg näitab!"

Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps

Kus suitsu seal tuld ning eks noorte sümpaatia on kõigile saate jälgijatele ilmne olnud, kuid kes seda teab, kuidas need armuasjad kahe maailma vahel elavate noorte jaoks käivad.

Siin vaatamiseks ka kaks noori selgeltnägijaid paari panevat fännivideot: