Näitlejad Lena Headey ja Jerome Flynn olid 2002. aastal kihlatud, kuid kuulduste kohaselt leidis nende armulugu kibeda lõpu, mistõttu ei soovi nad enam kunagi üheskoos samas stseenis osaleda. Paari omavahelised suhted pidavat tänasel päeval olema lausa nii hullud, et näitlejad ei vaheta üksteisega sõnagi, kirjutab Metro. "Jerome ja Lena ei räägi enam üksteisega ning nad ei viibi kunagi ka ka samal ajal ühes ruumis," seletas üks "Troonide mängu" võttemeeskonna liige.

Nii Lena Heady kui ka Jerome Flynni karaktereid seob Nikolaj Coster-Waldau poolt kehastatud Jamie Lannister, kes on Cersei vend ja Bronni väga hea sõber. Sellest hoolimata ei satu need tegelased kunagi koos ekraanile, sest nii on ette nähtud ka näitlejate töölepingus. Vaid "Troonide mängu" kolmandas hooajas sattusid Heady ja Flynn stseeni jagama, kuid ka siis ei vahetatud ühtegi sõna ja Cersei kõndis Bronnist lihtsalt külmalt mööda.

Fännide meelest on selline korraldus igati loogiline, sest Bronn on pärit madalamast klassist, Cersei aga kättemaksuhimuline kuninganna. Möödunud nädalavahetusel jõudis eetrisse "Troonide mängu" seitsmenda hooaja viimane osa ja hetkel pole veel teada, millal vaatajaid uute episoodidega rõõmustatakse.