Riina (44):

“See lihtsalt ei ole normaalne. Ma mõistan, et tegemist on enamasti stsenaariumi järgi filmitud rumala saatega, aga tee või tina. Igal kolmapäeval istun kui kirstunael selle teleka ees ja vahin, mida need kari napakaid nüüd korda saadavad. Tõele au andes, ega seal ju suurt essugi ei toimu, aga eilne episood tõstis vererõhku küll.

Oli see Pertti, mis ta oli — kerest liiga pehme “toitumisspetsialist”. Aga ma hetkeks ikkagi mõtlesin, kas ka selline mees vääriks sedasorti kohtlemist, nagu talle Heleni puhul osaks sai. Ja jõudsin järeldusele, et kurjam, vääris jah!

Seda oli ju näha juba möödunud nädalatel, et see vabakutseline talusulane Kalvi-Kalle Heleni rajalt maha tõmbas ja küllap neile kahele saab osaks suur armastus. Pertti tuli sealt Võrust nagu lai lepaleht, muudkui mögises ja kobises, kõik, mida Helen tegi, oli halb. Tõsi, nii mõnelgi hetkel oli naljakas ka, sest kuu noorhärra Helenile oma suu mustaks värvimisel soovitas grillsütt kasutada, naeris meie pere küll südamest.

Aga mis parata — ega naist halvasti koheldes ei tasugi suuremat midagi oodata. Aga loodus tühja kohta ei salli ja vähemalt sai Helen natuke närvirahustust tol ööl Kalvi-Kallega, et siis järgmise “üllatusmehe” jaoks valmis olla.

No vaatame, mida see tõsieluseriaalielu meile toob…”