Publik palus kommentaari TV3 pressiesindajalt Kertu Jukkumilt. "Sel aastal tõepoolest keskendusime vaid "Inglite ajale"," kostis Jukkum vastuseks.

Ent miks otsustati ära jätta 10 aasta pikkuse traditsiooniga saade, mida rahvas juba ootama on harjunud, ja otsustati asendada “Inglite ajaga”? Ning mis kõige olulisem - kas "Eestimaa uhkus" naaseb järgmisel aastal või on saatel kriips peal?

"TV3 ei katkesta "Eestimaa uhkuse" traditsiooni ja gala rõõmustab vaatajaid juba järgmistel hooaegadel," seisab Jukkumi lühikeses vastuses. "Kõrvuti "Eestimaa uhkusega" on aga tuule tiibadesse saanud TV3-e uus heategevussaade "Inglite aeg", mis jõudis sel aastal eetrisse teist korda. Kui möödunud aastal koguti abivajajate abistamiseks ca 218 000 eurot, siis sel aastal ületati see summa suurelt. Viie abivajaja toetuseks annetas 42 588 televaatajat 303 475 eurot," lisas ta.

Kümme aastat järjest tunnustas "Eestimaa uhkuse" tänugala Märt Treieri ja Annely Adermanni eestvedamisel sadu elupäästjaid, heategijaid, kohaliku elu edendajaid, arste, õpetajaid ja teisi imelisi inimesi, kes märkasid ja aitasid neid, kes seda ise ei jaksanud.

Jääme lootma, et saade tõepoolest naaseb - sest tunnustamist väärivad inimesed ei saa Eestis kunagi otsa!