Saate "Eesti parim pagar" eilne finaal kujunes küllaltki ootuspäraselt ning võidu pälvis pereema Terhi. Küll aga täheldas Publiku lugeja terve hooaja vältel üht tema jaoks võigast tõika, mispeale üldse vaiki ei suutnud olla.

Riina, 44:

"Olen suur kokandushuviline ja ehkki eelmise aasta "Parima pagari" hooaeg oli natuke veider, otsustasin sel hooajal saadet uuesti vaatama asuda. Mind köitis pisut uuenenud formaat, uus saatejuht ja erinevad külaliskohtunikud.

Peakohtuniku Angeelika Kangi eksperthinnanguid olen ma alati väga suure huviga jälginud, aga kohe saatesarja algusest hakkas mulle silma üks väga veider detail. Kangi väike koer, see pomeraniani tõugu valge karvapall, näeb küll ekraanil väga vahva välja, aga no kas on vaja võistlejate toitusid maitstes ja hinnates sealt sõrmede vahelt palukesi penile sööta?

Koerad on toredad küll, aga kui mina peaksin osalejana närvilisena kohtunike hinnanguid kuulama ja samal ajal poetab toitlustusmaailmas kõva tegija Kang minu lihapirukast tüki oma süles lõõtsutavale kutsale, läheksin vist päris endast välja. See on täielik ajuvabadus! Miks me ei näe Austraalia hobikokkade võistlusel "My kitchen rules", kuidas Manu või Pete loomadele enda taldrikusse tõstetud toitu annavad? No kõigepealt seetõttu, et kumbki neist ei tuleks selle pealegi, et söögilaua ääres peaks neljajalgne inimesesõber keset õhtustamist aega veetma.

Koer ei ole laps ja teda sellisel kombel justkui inimesena kohelda tundub ikka õite kummaline. Ma loodan, et saates osalejad olid ise kõva närviga ja ei solvunud, kui nende töö ja vaev nende silme all koerale mekutamiseks anti. Mina oleks seepeale küll jalapealt ümber pööranud ja lihtsalt minema kõndinud!"

Hea lugeja, anna teada, kuidas sulle pagarisaate vältel koer kui "kolmas kohtunik" tundus!