Riina, 45:

"Jälgisin möödunud aastal seda "Prooviabielu" hullust ja kuigi mul ajas see seriaal tihti kopsu üle maksa, tuleb tunnistada, et sellest ehedamat meelelahutust pole ma seni kodumaisel telemaastikul kohanud.

Kalvi-Kalle, Liisa ja Heleni seiklused jäävad ilmselt eestlasi veel pikaks ajaks saatma ja tegelikult tagantjärele mõeldes oli see Kalvi-Kalle üks jõle koomiline tegelane. Ok, tal on omad kiiksud ja miskipärast ei suuda ta kriminaalsest tegevusest hoiduda, aga sellist ullikest oli ikka pull jälgida. Tundub, et naised on pisut elukogemust juurde saanud ja oskavad oma eludega mõistlikumal toonil edasi minna. Ja no lööge maha või naerge kaasa, aga selle Liisakese peksulugu oli mingil tasandil ikka pööraselt naljakas. Ei tahaks naerda teise kannatuse üle, seda kindlasti mitte, aga peab ikka iseennast õiglaselt hindama ja jälgima, kellega tüli norida või millisel hetkel vaikuses oma burgerit tanklas oodata.

Aga mis toimub sellega, et esimese hooaja lõpul suure hooga uusi inimesi kandideerima otsiti? Hõigati ju lausa mitmel korral välja, et saatke ikka pilte ja enesekirjeldusi. Ma täitsa tõsiselt mõtlesin, et saadaks oma vanatüdrukust täditütre sinna TV3-e. Tibi on juba 34 ja tundub, et ei kavatsegi oma eluga midagi ette võtta. Ainult passib kodus, ütleb, et ei viitsi väljas käia ja silitab kassi. Isegi ema juurest pole suutnud välja kolida. Välimusel pole vigagi midagi ja võiks väga tragi piiga olla, aga no lihtsalt laseb iseend seal väikelinnas kössitades raisku. Selle eest plusspunktid Helenile ja Liisale, et need naised vähemalt oskavad iseenda üle naerda ja oma elu huvitavaks teha. Aga kui "Prooviabielu" nüüd kevadel telekasse ei tule, siis polegi midagi intrigeerivat üldse vaadata!"

Hea lugeja, kui sina oled tundnud mõne teema puhul sarnast ängi, ole hea ja pane oma mõtted kirja aadressil publik@delfi.ee