Riina (44):

Vähe sellest, et ma nüüd igal kolmapäeval "Pealtnägijat" vaadata ei saa – pean nüüd perekonna tungival nõudmisel seda abielusaate jantimist vahtima, mis on lihtsalt täielik piin ja sunniviisiliselt sarja kulgemisega kursis olemine tekitab tunde, et iga eetrisolnud episoodiga väheneb mu IQ 10 punkti võrra...Ja mõned asjad ajavad lihtsalt närvi!

Kahjuks panin tähele sellist asja: vaatan siis mina kannatlikult "Prooviabielu", mille treileris ja eelvaadetes Liisa skandeerib: "Mina ei söö kiirtoitu, süsivesikuid, liha, magusat!"

Noh, kui nii siis nii, mis seal ikka, eks? Inimestel ju ongi erinevad toitumisharjumused. Aga mille paganama pärast ta siis terve möödunud nädala endale vorstipitsat näost sisse ajas? Või oota... Meenutame nüüd hiljutist vahejuhtumit Statoilis. Kas Liisa mitte ei seisnud parasjagu burgerijärjekorras, kui vene "daamid" talle suure suu eest peksa andsid?

Tollest Võru poisist Perttist ei hakka ma üldse rääkimagi. Täielik mühakas, ebakindluse etalon! Mis egost saate pealelugeja jahus? Kui mees käitub naist alavääristavalt ja peab õigeks oma kaaslast pidevalt "paika panna" ning oma tahtmist peale surub, siis ei ole tegu mitte suure ego, suure suguti ega millegi muu kui lihtsalt suure-suure ebakindlusega.

Edaspidi kavatsen kolmapäevaõhtud selle saate vaatamise asemel jõusaalis veeta. Vähemalt on südamele kasulik.