Õhtujuhid Märt Avandi ja Ott Sepp jäävad intervjuud andes napisõnaliselt (ja koomiliselt) tõsiseks.

Mehed nimetavad tänaseid sündmusi olulisemaks kui Oscari-galat ja ka staare olla kohal märgatavalt rohkem, kui Hollywoodis.

Oma lemmikfilmi hääletuse kohta ütlevad nad aga, et muidugi hääletavad nad filmide poolt, kus ka ise üles astunud on. Avandi ütleb veel, et oleks tahtnud "Suves" kaasa teha, kui ta poleks olnud 1- või 2-aastane. Kõige nauditavam on Avandi sõnul filmi juures näitleja jaoks filmi teistkordne vaatamine, sest esimsesel korral on alati piinlik oma filmi vaadata, kui ka roll hea on.

Galantsed Sepp ja Avandi lubavad, et nad ei loobi gala ajal midagi, jätavad riided selga ning käituvad korralikult. Tegelikult tegeleb lubamise ja rääkimisega just Avandi ning ütleb Sepa napisõnalisuse kohta, et tal on raske haigus, mis tänaseks väga kaugele kulgenud, kuid enam pole ka miskit sinna parata.

Tõotab tulla homoorikas õhtu, kui mehed samas vaimus naljade loopimist jätkavad!

Muide just needsamad saatejuhid on sisse lavastatud galal näidatavatesse vaheklippidesse Eesti filmidest ja naerutavad nii gala- kui telepublikut korralikult. Juba see on hea põhjus, miks nüüd kohe ETV lainele end lülitada!

Lisaks andis "Ringvaade" ülevaate ka Eesti filmi sisselipsanud apsudest. Kas Sina näiteks teadsid, et "Maleva" ühe kaadri taustalt sõidab auto mööda või et  Ott Sepp on keeratud vahepeal peegelpilti? Või et "Suves" on kaadris kaasaegne külmkapp, kuigi tegevus toimub 20ndatel aastatel?

"Ringvaate"  tänast erisaadet näed lehelt ETV kodulehelt juba õige pea ka kordusvaatamises!