Kuigi saatest kedagi sel nädalal välja ei hääletatud ega parimaks ei tunnistatud, sai vägagi selgeks, kust jooksevad osaliste vahelised jõujooned. Kerro, kes kaks hooaega tagasi saate finaalis teiseks tuli, jäädes alla vaid oma praegusele meediumist elukaaslasele Aleksander Šepsile, saabus saatesse selgelt võitma ning suutis end vaatamata teda esimeses saates saatnud viperustele teistest sensitiividest ette rebida, täites saate ülesanded n-ö 200-protsendiliselt, andes rohkem vastuseid, kui oli küsimusi, tabades kõikide oma sõnadega täkkesse.

Nagu kõikide osaliste puhul, on ka Kerrole saates antud justkui oma imago, mida rõhutatakse: Marilyni puhul on selleks tema ilu ja müstiline jõud, mida väidetakse olevat viimase kahe aasta jooksul tohutult kasvanud. Teine saade algabki sellega, et räägitakse ära Marilyni lugu saates. Erinevus kahe hooaja Marilynide vahel on tõesti märgatav: elevil ja emotsionaalsest umbkeelsest nõianeiukesest on saanud erakordselt enesekindel ja jõuline ning veelgi vapustavamalt kaunis naine, keda saadab teiste sensitiivide aukartus.

Saate lõpprivistuses läks suisa hirmuäratavalt jõuliseks arenenud Marilyn lausa niikaugele, et ütles otsesõnu välja, et teab oma tugevust. Kui tal paluti ennustada, kes on need kolm, kes saavad finaali, nimetas ta vaid kaks nime, andes kindla signaali - see hooaeg kuulub talle.

Hoiame pöialt!

Kes tahab saadet vaadata, saab seda teha SIIN.