"Ma vaatan rahvusringhääling on siia lauale ka head-paremat hankinud – mulliga vett ja mullita vett ja keegi on siia toonud ühe oma punase joogi. Vau! See on vägev, aitäh, Eesti Rahvusringhääling, see on küll priiskamine," ahastab Sepp ning palub kaassaatejuht Meelis Kubol, kes muul ajal on mustkunstnik, võluda vesi veiniks.

"Eesti Rahvusringhäälingu juhtkond läks väga närvi, tormas kohale ja tõi siia natuke juurde, et peomeeleolu oleks parem. Siia on tekkinud nüüd sellised eksootilised puuviljad," räägib Sepp ning osutab kahele plekilisele banaanikesele ja hõiskab sarkastiliselt: "Küll on mõnus elu meil siin Eesti Rahvusringhäälingus!"

Tänases korduses jäi aga eksootiliste puuviljade näitamine ära ja Ott Sepp küsis lihtsalt Vajé laualt, kas neil on hea tuju. See tekitab vägisi küsimuse, kas mees ületas piiri ning valmistas ERR-ile nii palju piinlikkust, et kuna otsesaatest ei saanud enam seda välja lõigata, võeti see vähemalt kordusestki maha.

Esimeses videos on näha tänast kordust, milles on vahele jäetud too banaanide näitamine. Teises videos on puuduolev klipp.

Eesti Laulu kommunikatsioonijuht Laura Kõrvits teatas aga, et kõik läks nii, nagu ette nähtud. "See oli stsenaariumis, ta tegi ka peaproovis seda." Kordusest jäeti klipp aga välja, sest saade venis oodatust pikemaks ning oleks korduses näidatud kõike, ajanuks see telekava sassi. "Pidevalt tehakse nii. Lõigatakse sobiva pikkusega klipp välja," rääkis Kõrvits, et ilmselt siis oli see sobivaim.

Pidevast solvumisest oli ajendatud ka üks vahesketšidest. ERR-i juhtkond, #eisolvumittekunagi!