Heleni kolmas proovimees kippus näitsikut pidevalt närvi ajama. Muidu šarmantne tolmuimejate müügimees oli Heleni jaoks liiga jutukas ning naine ei saanud ka härra naljadest eriti aru. Ühel hetkel, kui Helen meest liialt käsutama asus, nähvas Marko õite mürgiselt: "Helen õpetab isa seksima praegu." Mehe analoogia päritolu oli justkui aimatav ja ehk isegi pisut kelmikas, ent Helen seda meelt ei olnud ning nõndaks sündiski näiliselt kogu "Prooviabielu" siiraim repliik Heleni suust. "Mida sa praegu ütlesid?" küsis Helen varjamata imestusega.

Küll aga sobisid Liisa ja Madis omavahel kui sukk ja saabas ning Liisa ihalus Žiga järele paistis olevat täiesti kadunud. Madis viis Liisa lausa oma koju Võhmasse ja diivanil vedeledes kinkis Liisale imetabase sõrmuse, mille Liisa teadlikult kihlasõrmuse pähe parema käe neljandasse sõrme libistas.

Küll aga sai Liisa hakkama küllaltki alatu teoga ning andis eelmiselt prooviabikaasalt Stenilt kingituseks saadud kõrvarõngad Helenile.

Viimane öö Madisega möödus telekaamerate eest varjatuna, sest Liisa viskas öökaamerale aluspesu peale. Mis sel saatuslikul ööl tegelikult toimus, jääb ilmselt vaid nende kahe teada. Härrasmehena, lahkus Madis sirge seljaga Liisa kodust ja kinkis naisele pehme kaisulooma. Eelmine proovimees Sten jättis Liisale aga leinakimbu ning reisisell Žiga konservikarbi.

Liisa valituks osutus Žiga. Helen pidulikku lõpuvalimist ei teinud ning tema valituks osutus otseloomulikult vabakutseline noortalunik Kalvi-Kalle.