Richard Curtise romantiline komöödia jälgib kaheteistkümne tegelase elu jõulupühade vältel. Liam Neeson kehastab linateoses Daniel'it, kes üritab pärast oma naise surma olla oma kasupojale hea isa ning Emma Thompsoni kanda on Karen'i roll, kes avastab, et tema abikaasa petab teda oma sekretäriga. Kahe tegelaskuju vahel ei juhtu küll midagi romantilist, kuid filmi lõpus flirdib nägus lesk oma poja koolikaaslase emaga ning ütleb talle kogemata Karen. See väike hetk on terve interneti pöördesse ajanud, sest fännide sõnul viitab see sellele, et mehel olid Karen'i vastu sügavad tunded.

Liam Neesonit intervjueerinud reporter uuris staarilt, mida tema sellest teooriast arvab ning Neeson sattus küsimuse peale suurde hämmingusse: "Ta on mu õde. See on rõve. Ma ei suuda uskuda, et sa midagi sellist ütlesid. Ta on mu õde!" pahandas ta.

Kas tõesti sai mees 2003. aastal linastunud filmi süžeest valesti aru ja ei tea tänase päevani, et tema ja Emma Thompsoni tegelased olid kõigest sõbrad, mitte õde ja vend? Äkki tasuks staaril nüüd pühade ajal oma mälu värskendada...