"Üle pika aja on Eesti korvpallikoondis taas Euroopa meistrivõistlustel. Seda, et üks Eesti palliala jõuab Euroopa tugevamate sekka, ei juhtu ülearu tihti. Seepärast on meil hea meel teatada, et näitame Eesti kossutiimi alagrupi mängude otseülekandeid," rõõmustab Solaris Kino.

Eesti korvpallikoondis osaleb 2015. aastal kolmandat korda uuel iseseisvumisajal EM-finaalturniiril. Alagrupiturniir toimub 5.-10. septembrini Riias, neli tugevamat kuuesest alagrupist liiguvad edasi Prantsusmaale Lille'i, kus EM jätkub playoff-mängudega.

2015. aasta EM on heaks ja võibolla viimaseks suuremaks võimaluseks rahvusvahelisel areenil silma paista ja head tulemust näidata Kristjan Kanguri, Gregor Arbeti, Janar Taltsi ja Reinar Halliku generatsioonile. Gert Dorbek ja Tanel Sokk on kaks aastat nooremad ehk alles saavad 2015. aastal 30-aastaseks. Eesti koondist juhendab alates 2009. aastast (teist perioodi) Tiit Sokk, kelle abitreenereiks on Alar Varrak ja Andres Sõber.

Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad, kes saavad koos kaaslasega minna Solaris Kinno kõiki mänge vaatama, loositakse reedel, 4. septembri pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.