R 1.03 kell 19.35
“Talleke ja Pullike” - külalislahkus on usbeki kultuuris kesksel kohal. Lahkus külalise vastu, sõltumata tema rahvusest või usutunnistusest, on iidne traditsioon, mida pole murendanud ei nõukogudeaegne ideoloogia ja suhtumine inimestesse ega ka geograafilised vahemaad. Nii on Õismäelgi võimalik läbi toidu osa saada usbeki köögi imedest, lugudest ja legendidest.

R 8.03 kell 19.35
Selleks, et süüa Eesti parimat hamburgerit, tuleb sõita Kuressaarde. Seal askeldab šoti - eesti juurtega kanadalane Derek, kes reede ja laupäeva öösiti näljaseid pidulisi toidab. Eesti parima hamburgeri retsepti näppamiseks tuli köögikodanikul kõvasti külma trotsida. Aga asi oli seda väärt!

R 15.03 kell 19.35
Faruk Güllüoğlu – Wenna esimene kokkupuude türgi köögiga. Teejuhiks krutskeid täis Ahmet, kes pühendas köögikodaniku ka baklava valmistamise saladustesse. Oh püha taevas kus sellega oli alles mässamist...

R 22.03 kell 19.35
VS-is on kokaks 20 aastat Eestis elanud vietnamlanna, kes õpetab Wennale imelisi asju nagu Tom Thit Cuom ja Bo` Luc Lac. Ehk maakeeli kreveti-liha rull ja raputatud loomaliha!

R 29.03 kell 19.35
LAV-ist pärit Paul Senosi on oma südameasjaks võtnud Lõuna-Aafrika traditsioonilise köögi tutvustamise Eestis, nii et seekord satub Wend lausa kokakursustele.

"Köögikodanikud" on ETVs reedeti kell 19.35, ETV2 näitab saadet venekeelsete subtiitritega kolmapäeva õhtuti.