Kohe alguses selgus, et terve Laitse on elevil, et suured staarid külla on saabunug ning külapoes, kus Tanel Padar Jaan Pehkile sokke ostmas käis, sai kohe ära märgitud, et kõik kohalikud naised juba sahistavad. Poemüüja oli Tanelist lausa nii vaimustuses, et lubas tal raha maksmata kauba vihikusse kirja panna.

Esimesena jõudiski graniitvillasse kohale Tanel, kes valis välja toa nii endale kui teistele. Järgmisena astus sisse Hardi Volmer, kes avaldas imestust, et Tanel talle paljaste naiste maalidega toa valis. Kui saabus Marju Länik, selgus kurioosum, et daam on nii suur kingagurmaan, et kannab alati kingi karpides kaasas, et need rikutud ei saaks.

Järgmisena saabuva Genka tervis oli veidi kehv, mistõttu kraamis mees kotist hunniku ravimeid välja. Getter sammus suure kohvriga bussi pealt ja oli kõige rohkem elevil Jaan Pehkiga tutvumise üle. Kõige viimasena tuli Lenna, kes vabandas hilinemist sellega, et ta tütar Ami sai just samal päeval 1-aastaseks ning sündmust oli vaja tähistada.

Tutvumiseks mängiti Taneli välja pakutud äraarvamismängu ning võeti napsu. Sellest hoolimata oli päevakangelane õhtu eel ootusärev ja kuulas enne teiste lauljate interpretatsioonidega tutvumist hoopis suurmeister Arvo Pärti. Piduliku õhtusöögilaua taga järjepanu lugusid kuulates hakkasid Taneli silmad aga üha enam särama, ärevus kadus ning nägu venis naerule. Ning miks ei peaks, kui kõik villas viibijad laulsid kõik oma laulud otse talle “silma sisse”.

Jäta oma arvamus kommentaaridesse!