Igaühel on midagi, mis päevavalgust ei kannata. Riley Parks (Jennifer Love Hewit) ei ole erand – ta elab topeltelu ja tunneb end mõlemas suurepäraselt.

Uus särisev draamasari räägib noorest kaunist Riley'st (Jennifer Love Hewitt), kes jääb pärast abielulahutust lastega üksi. Rahahädas naine leiab tööd massaažisalongis. Üsna pea taipab ta, et see ei ole mitte lihtsalt massaažisalong vaid “menüüs” on midagi hoopis pikantsemat ja vallatumat. Ometi sobib taoline topeltelu Rileyle ideaalselt. Kui tema kahepalgelisus aga päevavalgele tuleks, oleks see ühe väikelinna sensatsioon ja Riley leiaks end ilmselt üsna pea vanglast.

Kuigi spa töö ei olnud just naise unistuste rada, avab see ometi talle ukse põnevasse maailma, mille olemasolust tal aimugi ei olnud. Riley püüab iga hinna eest oma isikliku elu üksikemana ja töö lahus hoida, kuid peagi avastab ta, et tema väiksed saladused jalutavad tänaval, poes, mängivad lastega pargis ja käivad kohvikus. Just tema käes on aga nende inimeste saldustelaeka võti!

Jennifer Love Hewitt kandideeris samanimelises mängufilmis oma rolliga Kuldgloobusele. Just selle filmi põhjal tehti ka draamasari.

“Kliendinimekiri” on Kanal 2 ekraanil alates tänasest esmaspäeviti kell 22:30, kohe pärast “Eesti tippmodelli”.