Suurel areenil ja võimsa rahvahulga ees salvestatud kontserdi vahendusel saab Eesti publik kaasa huilata Brian May mürisevatele soolodele, Roger Taylor`i suurejoonelisele trummimängule, John Deacon`i bassile ning muidugi Freddie Mercury vokaalile ja klaverile. Queen „rokib“ omale privileegi olla muusikaajaloos erakordne, murdmatu ja asendamatu ning rahvas nõustub, tormiliselt kiljudes.

Montreali Forumi areenil salvestatud esinemine filmiti omal ajal üles 35mm kinoformaadis. Nüüd jõuab originaalsalvestise ümbertöötlus publikuni Ultra HD-formaadis koos suurepärase surround-heliga, pakkumaks Queeni i austajatele veelgi paremat elamust.

Võrratult terava pildikvaliteediga kontserdil esitatakse mitmeid hitte, muuhulgas: We Will Rock You, Killer Queen, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, We Are The Champions, Another One Bites The Dust ja Bohemian Rhapsody.

Konstertfilm „Queen Rock Montreal`81“ linastub Forum Cinemas Kinodes nii Tallinnas kui Tartus 2. veebruaril. Filmi pikkus on 1 tund 35minutit. Film on ühtlasi järg Forum Cinemas Eesti muusika-aasta filmiprogrammile, mis toob vaatajateni mitmeid filme legendaarsetest muusikutest ja ansamblitest.