Apollo Kino tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul avas ettevõte oma esimese kino 2014. aasta mais Pärnus ja sama aasta sügisel alustati kino opereerimist Tallinnas Solaris keskuses. “Pärast Mustamäel kuue saaliga Baltimaade moodsaima kinokeskuse avamist on meil nüüd Eestis kokku 16 kinosaali,” kirjeldas Dorbek, kuidas kohalik ettevõte on kiirelt laienenud Eesti suurimaks operaatoriks.

“Järgmise kahe aastaga saab Apollo Kino üle Eesti juurde veel vähemalt üheksa kinosaali kokku ligi 1300 istekohaga,” tutvustas Dorbek ettevõtte plaane, kuidas veel sel aastal on kavas Apollo Kino avada ka Narvas ning 2017. aastal Tartus Lõunakeskuses.

Homme avatava Mustamäe Apollo Kino rajamisse investeeriti ligi 3 miljonit eurot, et tuua Eestisse maailma absoluutne tehnoloogiline tippkvaliteet. Kinos on kasutusel kõrgeim hetkel saadaolev 4K resolutsioon, laserprojektorid ja ruumiline helisüsteem Dolby Atmos.

Eraldiseisval Apollo Star Lounge korrusel saab nautida enne seanssi maitsvaid toitusid, viimase korruse linnavaadet ja suvisel ajal istuda väliterrassil. Oma sissepääsu ja baariga Star Lounge alalt pääseb igasse kinosaali, kus viimastes ridades on veelgi laiemad ja mugavamad, ülejäänud saalist pisut eraldatud kinotoolid. Staari toolidelt saab ka filmiseansi ajal nautida lauateenindust saalist lahkumata.