Schultz ajab mõrtsukatest Brittle’i-vennaste jälgi ja vaevatasu kättesaamiseks vajab ta just nimelt Django abi. Tavatute meetoditega Schultz saab Django endale tingimusel, et vabastab viimase Brittle’i-vendade tabamisel - olgu siis elusalt või surnult.

Mõrtsukate edukas kinnivõtmine tagabki Djangole vabaduse, kuid mehed otsustavad jätkata ühist teed. Schultz leiab Django abiga üles mitmed lõunaosariikide kõige tagaotsituimad kurjategijad ja kaabakad. Djangol on aga üksainus eesmärk: leida ja päästa oma naine Brunhilde (Kerry Washington), kelle ta ammu orjakaubanduse tõttu kaotas.

Django ja Schultzi otsingud viivad nad Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), kurikuulsa “Candylandi” istanduse omanikuni, kelle valdustes teeb orjavõitluse väljaõpet karmi käega Ace Woody. Valdustes ringi nuhkivad Django ja Schultz äratavad kahtlusi Stephenis (Samuel L. Jackson), Candie usaldusväärses majaorjas. Kui Django ja Schultz peavad plaani Broomhildaga põgeneda, tuleb neil valida sõltumatuse ja solidaarsuse, ohverduse ja ellujäämise vahel...

Kui soovid seda filmi näha reedel vabalt valitud seansil, siis vasta allolevale küsimusele ning sisesta oma andmed! Loosis 10x2 piletit, mille võitjad kuulutame välja neljapäeva pärastlõunal!


Kui loosis ei näkka, vaata treilerit ja kui meeldib, osta pilet Solaris Kino kodulehelt.