"Kotkas Eddie" on südamlik ja kaasahaarav lugu kõigutamatust optimismist ning vankumatust tahtest oma unistuse poole püüelda, ükskõik milliseid takistusi elu selle püüdleja teele ka ei veeretaks.

Filmi peategelaseks on Eddie Edwards, kes 1988. aasta Calgary olümpiamängudel nautis pea sama suurt populaarsust, kui samadel mängudel ülekaalukalt kolmekordseks olümpiavõitjaks pärjatud Matti Nykänen.

Populaarsuse põhjused olid erinevad – üks oli maailma parim, teine aga konkurentsitult maailma halvim suusahüppaja - kuid see ei tähendanud, et Edwardsi tee olümpiamängudele oleks olnud kuidagimoodi võrreldav muretu jalutuskäiguga. Vastupidi, selleks tuli üles näidata tohutut meelekindlust ning põikpäiselt eirata seda, mida terve maailm oli üritanud noormehele selgeks teha kogu tema elu vältel – et tema koht ei ole olümpiamängudel. Eddie ei olnud aga õnneks mees, kes oma lapsepõlve suurimat unistust oleks olnud nõus kergekäeliselt kõrvale heitma...

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 1. aprillil Apollo Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 31. märtsi pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.