Üle Eesti avastatud andekad Eesti lapsed näitavad sel kevadel taset uskumatute tantsusammude ja lauluhäälega, aga võluvad nii kohtunikke kui televaatajaid ka oma särava iseloomu ja julgusega.

Pisikesi talente hakkavad sel kevadel toetama Daniel Levi Viinalass ja nüüd teistsugust rolli prooviv Ott Lepland, täiesti uute tegijatena aga Getter Jaani, Hanna Martinson ja Mart Müürisepp. Värsked tuuled on ka kohtunike koosseisus, kus Evelin Võigemasti ja Jüri Naela kõrval võtab sel korral koha sisse Tanel Padar.

Hanna Martinsoni sõnul ootab ta tänavuselt hooajalt väga palju, kuna kokku on tulemas rohkelt äärmiselt andekaid lapsi. “Tahan juba näha, mida neil on mulle pakkuda, olen väga ootusärev,” ütles Martinson, lisades, et mäletab hästi mulluseid säravaid staare.

Ott Leplandi sõnul on “Väikesed hiiglased” lõbus projekt, kus ei maksa põdeda. “Ma tahaks võimalikult palju olla osaline oma meeskonna proovides ja pakkuda oma mõtede ja ideedega lastele palju nõu ja abi. Peaasi, et kõigil on väga kihvt ja lahe olla,” ütles Lepland, lisades, et kindlasti on ka temal endal lastelt palju õppida.

Mart Müürisepa sõnul ootab ta lapselikku sarmi, lõuga kukutavaid etteasteid ja säravaid silmi. “Ma olen näitlejana alati arvanud, et näitleja peaks oskama nii laulda, tantsida, nukkudega mängida, hularõngast keerutada ja ootan lastelt sama,” ütles Müürisepp.

Getter Jaani märkis, et tänavune laste tase on väga kõrge. “Lapsed on lihtsalt võrratud ja kohe oli näha, kui suure armastuse ja südamega nad oma etteasteid tegid. Lapsed nautisid telekaamerate ees oma esinemisi ja see on kõige tähtsam,” ütles Getter.

Ka Daniel Levi Viinalass rõhutas, et saates peab kõigil lõbus olema. “Kõik on uus, meeskond on uus, väljakutsed on uued — kõik hakkab nullist pihta,” kinnitas Daniel Levi, et mullune saatekogemus ei anna talle tänavu teiste ees erilisi eeliseid.

“Väikesed hiiglased” on Kanal 2 eetris täna kell 20.00!