"Marion liigub ikka oma täitumatu unistuse suunas, kuid stsenaristina ma luban, et enne sarja lõppu ma halastan talle ja leian talle härra Õige, keda ta on vankumatu järjekindlusega otsinud. Lisaks on Marion sel hooajal hädas fantoomrasedusega," räägib Ulman.

"Freya ja Tiidu vahel on mõõn - kas ajutine või mitte, seda ei tahaks praegu välja öelda. Pärast seda, kui Kirke ja Markus Hengi suhe saab traagilise lõpu, sukeldub Kirke ülepeakaela detektiivitöösse ja tal pole eraelu peale aega mõelda," jätab mees olulised asjad paljastamata, et mitte reeta.

"Rainis, kes eelmisel hooajal liialdas naissuhetega ja kõrvetas oma sabasulgi, hoiab nüüd hulga madalamat profiili. Väga võimalik, et uus hooaeg toob juurde ühe või kaks põhitegelast, aga sellelt ei saa ma hetkel saladusloori kergitada. Kui mõnest konkreetsest teemast rääkida, siis ühes loos satuvad detektiivid vaidlema, kas iga inimene peidab endas kuritegu. Nad võtavad juhusliku inimese tänavalt vaatluse alla ja see viib neid tõepoolest suure vandenõu ja isegi mõrvani. Juhtum võib viia paranoilise järelduseni, et iga inimese kapis on peidus luukere, mida ta hoolega varjab. Õnneks nii see muidugi ei ole," kergitab ta saladuseloori veidi.

Ulman jutustab veelgi ja lubab kirevaid tegelasi lisaks põhikambale: "Teine lugu räägib mõrvadest, mille paneb toime krimikirjanik mõttejõul, sest ükskõik millise mõrvaepisoodi ta pooleliolevas krimiromaanis kirja paneb, läheb see ka hämmastaval kombel täide. Kas see toimub tõesti telepaatiliselt ja metafüüsiliselt, selle jätan detektiividele lahendada. Veel on hooajal oodata musikaalseid mõrvu, vahvat kolmikut memmedest, kes esinevad Robin Hoodidena ja lisaks näeme 1980ndate punkmuusikuid ja nende tegemisi."