Tänases erisaates lubab Kati Toots kaamera oma koju, et rääkida sellest, mida ta on avalikkuse tähelepanu tõttu läbi elanud, kuidas toime tulnud ning millised on tema mõtted elust ja inimestest. Erakordselt avameelses KolmeDOKis avab noor ja hakkaja naine endast nii mõnegi tahu, mis siiani on avalikkusele teadmata.

"Kui sa oled 21-aastane tütarlaps, kes pole elus üldse kokku puutunud meediaga, ega sellega, kuidas peaks suhtlema meediaga, kui sind rünnatakse negatiivselt...Kui sinu kohta on välja mõeldud mingi lugu ja sind tahetakse mustata, siis sa pead ennast kaitsma!" pihib Toots tänase KolmeDOKi erisaates. "See oli nii pingeline aeg, et ma ei ole tahtnud mäletadagi seda aega," meenutab ta emotsionaalslet kaheksa aastat tagasi läbi elatud aegu emotsionaalselt.

Saates saab sõna ka kunagise skandaali teine osapool, Kati Tootsi abikaasa ja lapse isa Jaan Toots. "Kati on palju peksa saanud," tunnistab ka abikaasa, et tema noor kaasa omal ajal haiget sai ning avalikkuse tähelepanu tõttu palju üle pidi elama.

Vaata saadet tutvustavat klippi: