Nimelt ei ole "Salatoimikud" Andersonile sugugi mitte ainsaks tööotsaks ning nii esineb naine ühes teises telesarjas ("The Fall") samaaegselt hoopis teistmoodi juustega, täpsemalt täitsa blondidega.

Et Scully pole ilma punaka varjundita Scully, siis oli Andersonil kavas juuksed taas leekivaks värvida, ent juuksur astus vahele. Entertainment Weekly vahendab, et põhjus oli proosaline – pidev blondiks ja punaseks ning tagasi värvimine lõppenuks Andersoni jaoks kiilaspeaga ning näitlejanna "soenguosakonnas" oli olukord teise seriaali tõttu juba piisavalt tõsine, sest juuksed hakkasid juba välja kukkuma.

Nii otsustati Scully puhul paruka kasuks, mis polnud Andersoni esimene valik – Anderson nentis, et parukaga on väga ebamugav filmida, kuna see pigistab ja põhjustab peavalusid. Heledam parukas aga valiti selleks, et üleminek oleks alustuseks piisavalt märkamatu.

Niisiis, hea televaatajad – kui täna läheb "Salatoimikute" vaatamiseks, siis teadke, et kõik pole päris nii, nagu paistab, ent tõde on alati kuskil olemas.

Keda huvitab, missugused Andersoni tegelikud juuksed on, siis palun – siin on mõne nädala tagune pilt:

Gillian Anderson (november 2016) / Foto: Vida Press