Näiteks kogus 2011. aastal välja lastud arvutimäng «Call of Duty: Modern Warfare 3» üle miljardi dollari 16 päevaga ning ületas meelelahutusmaailma rekordi, mis oli eelnevalt Avatari käes (miljard dollarit 17 päevaga).

Arvutimängude loojad ammutavad tihtipeale inspiratsiooni Hollywoodist. Seda saab erinevate filmide süžeedest, superkangelastest, või isegi elust kulisside taga – on olemas mängud, kus saab proovida kaskadööri või isegi paparatso ametit.

Juba varsti jõuab meie kinodesse uus Hollywoodi superfilm – Palgasõdurid 2. Kõik märuližanri staarid ühes filmis! Kes ei tahaks proovida olla Sylvester Stallone´i nahas ja tuuseldada kurikaelu?
Mängudetootja “Ubisoft” tundis kohe edu lõhna ning lõid filmile “Palgasõdurid 2” samanimelise mängu juba ennem, kui film valmis sai.

Kuigi mäng ei põhine otseselt filmi süžeel, võivad filmifännid siiski palju sarnaseid nüansse ära tunda. Need, kellel on võimalus olnud seda mängu juba mängida, võivad kinnitada, et mäng on sama haarav nagu seda on ka terve “Palgasõdurite” maailm – plahvatused ja seiklused üksteise järel. Mängutegelased, nagu filmski, saavad valida erinevate relvade vahel, sõita tankide ning lennata helikopterite ning lennukitega.

Filmi “Palgasõdurid 2” näitlejad on ise mängu juba proovinud ja kinnitavad, et see on täiesti unustamatu tunne mängida enda filmikarakterit ka mängus. 31. juulil lasti mäng välja ka «Playstation Network» jaoks ning 17. augustil, koos filmi enda esilinastusega, saavad fännid mängu proovida ka PC-l ja «Xbox Live» versioonis. Senikaua pakume vaatamiseks humoorikat reklaami mängule, kus astuvad üles ka palgasõdurid Dolph Lundgren ja Terry Crews:

Publik loosib oma fännide vahel välja 25x2 pääset 16. augustil kell 18.00 Coca-Cola Plazas toimuvale Delfi eriseansile!

Hakka Publiku fänniks Facebookis, jaga seal olevat auhinnamängu plakatit oma sõpradega ning ole esimene, kes saab minna vaatama filmi "Palgasõdurid 2"!

14. augustil loosime 25x2 pääset. Võitjate nimed teatame Facebookis!