"Ta kasvas üles kõige tavalisemas Nõukogude peres, kõige igavamas sovhoosiaegses kortermajas ja miski ei ennustanud, et just temast saab tulevikus Eesti kõige tuntum naine. Tema eluteel on olnud hiilgavaid võite ning kibedaid kaotusi ja nüüd on aeg rääkida," on kirjas TV3 kodulehel, kus tutvustatakse juba septembrikuus eetrivalgust nägevat saadet "Evelin".

Näib, et Evelin on muutumas Eesti oma Oprah'ks, sest tema autorisaadet esitatakse vägagi Oprah'le omasel moel. Saatet juhib "tugev, iseseisev naine", kelle elutee algus ei reetnud kuidagi, et tegu on tulevikus ühe võimukama naisega riigis.

Nii Oprah kui ka Evelin on läbi aastate avalikkuse ees silma jäänud kõikuva kehakaaluga. Kord on naised vormikamad, kord saledad kui kevadine lepavõsa.

Lisaks on naised ka mõlemad suured tervisetoidu armastajad, propageerivad kodust toitu ning omasaaduste kasvatamist ja aiapidamist. Oprah elab Californias, kus koristab oma hiigelsuurest aiast aasta jooksul mitu saaki juur-, köögi-, ja puuvilju. Evelin otsis endale hiljuti aiaga maja, et saaks potipõllundusest pisut kaugemale areneda ning näpud mulda pista.