Ometi on Vilja just see naine, kes teab tõenäoliselt kõige rohkem Edgar Savisaare saladusi. Tänases saates "Stereo" uurisid saatejuhid Vilja Savisaar-Toomastilt kas lindiskandaal oli hädavale? "See oli hoopis teine aeg. Need olid hoopis teised põhjused. Ärme nimetame seda valeks. See oli minu reaktsioon tolles poliitilises reaktsioonis. Keegi ei saanud viga. See oli vestluse salvestamine. Mulle tundus, et sellele reageeriti liigselt."

Kui saatejuhid Ingrid Peek ja Elo Mõttus-Leppik küsisid edasi, kas Vilja valetas Edgar Savisaare eest, kostis naine: "Ma kaitsesin Edgar Savisaart."

Küsimuse peale, kas Vilja ei tunne kättemaksuhimu Savisaare tiivaripsutuste pärast, kostis Vilja: "Ma võin Edgar Savisaarele öelda: "Magagu rahulikult." Ma ei ole alatu. Ma ei ole kunagi alatu olnud."

Pärast pausi nentis Vilja: "Muidugi mul vahel tuleb kättemaksuhimu, kui keegi on minu kohta midagi öelnud. Vahel olen kuri... "

Vilja rääkis saates ka oma abielust Edgar Savisaarega. "Võitlesin oma eelneva abielu ees nii palju, kui sain. Lõpetasin võitlemise siis, kui sain aru, et teine pool enam abielu eest ei võitle."