Juba veebruaris toob Kanal2 ekraanile kodumaise draamasarja, mille peaosades Marika Vaarik, Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Marilyn Jurman ja paljud teised armastatud näitlejad. Segaste suhete keeris viib vaataja päikeselisele Madeirale, kus ärimees Madis (Jaan Rekkor) toob oma kauni, auahne ja nutika nooriku Lini (Marilyn Jurman) saarele mesinädalaid pidama.

Kohale jõudes selgub aga, et kogu pagas on kaduma läinud ja millegipärast ei tööta ka Madise pangakaardid. Lisaks on sama lennuga Madeirale saabunud Kaitsepolitsei uurija Kaire (Viire Valdma), kelle eesmärk on paljastada ühe saarelviibija hämar minevik. Algab ootamatute pööretega lugu, kuhu mahub romantikat, tormilisi suhteid, saladusi ja põnevust.

Lisaks Jaan Rekkorile, Marilyn Jurmanile, Viire Valdmale, Marika Vaarikule, Tiit Sukale teevad kaasa ka Indrek Sammul, Margus Tabor, Helene Vannari ja Inga Salurand. Kanal2 programmijuht Olle Mirme rõhutab, et ei ole kuidagi seotud sarja produtsendi Janno-Hans Arro nimega seotud segadustega. "Oleks olnud talumatult absurdne, kui see sari oleks jäänud nö. riiulile tolmu koguma!" leiab ta.

„Saare sosinad“ avaosa on Kanal 2s laupäeval, 11. veebruaril kell 19:35.