Statistika näitab, et Eestis juhtunud ohvritega rongiõnnetuste arv on hirmutav – pea iga kuu hukkub keegi. Kuidas elab aga pärast traagilist õnnetust edasi rongijuht?

„Radaris“ tele-esilinastub täna ka eksklusiivne intervjuu Venemaa president Vladimir Putiniga, mille riigipea andis vaid mõned päevad tagasi Saksa telekanalile ARD. Tegu on ühe vähese intervjuuga, mis Putin on nõustunud Lääne meediale viimasel ajal andma. Kanal 2 omandas ainuõiguse seda intervjuud Eestis näidata. „Radar“ uuribki, mis peitub intervjuu taga tegelikult. Kuidas on kogu propagandamasin korraldatud? Miks anti intervjuu just sellel ajahetkel ja sellisele kanalile?

Tänases „Radaris“ on lugu ka viinatootjast, kes julges turunduses ära kasutada kahe kuu tagust vahejuhtumit, kus Eesti territooriumilt võeti kinni kaitsepolitseinik Eston Kohver. Mäletate leheveergudel ilmunud reklaami: „Vale kohvri võtsite, mehed“? „Radar“ uurib reklaami tausta. Huvitavaks teeb sealjuures loo see, et niidiotsad viivad Vladimir Putini lähiringkonda.

Need ja muud teemad juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 teleajakirjas „Radar“.