„Kalevi naiste" keskmes on pealtnäha ideaalne abielupaar - Laire ja Kalev. Kalev (Andrus Vaarik) on mehine, sümpaatne, haritud ja rikas ning ta armastab oma naist. Laire (Maria Avdjuško) on ilus, elegantne ja tõelise seltskonnadaamina just selline naine, keda Kalevi käevangus ette kujutaks.

Kahjuks pole aga kõik, mis hiilgab, veel kuld, sest selle paari suhetes on midagi kohutavalt viltu. Lairel on nimelt igav ja see lihtne fakt vallandab paisu tagant võimsad sündmustelained, mille tagajärjeks on täiesti ettearvamatud olukorrad.
 
Huumori- ja seiklustekeerisesse kaasatakse modellindusse pürgiv personaaltreener Mehis (Jan Uuspõld), süütu neiu Silvi (Anne Reemann), kättemaksuihast pulbitsev eks-kallim Alitse (Britta Vahur) ning hulgaliselt teisi säravaid tegelasi.
 
Tänases avaosas ärkab Laire erootilisest unenäost, tundes, et vajab elus muutust. Samal ajal soovib tema rõivatöösturist abikaasa Kalev arutada ühise lapse saamist; see on paraku viimane, millest naine unistab. Olukorda pingestavad Kalevi ekskallim Alitse ja superstaar Erich Krieger.
 
„Kalevi naised" alustab TV3s täna kell 18.25.