Eestis on väga palju üksikuid inimesi, kes igatsevad oma ellu armastust. Neli aastat tagasi võitis vaatajate südamed Kanal 2 hittsaade „Maamees otsib naist“ ja aasta hiljem „Üksikvanem otsib kaaslast“. Seekord hakkavad endale elukaaslast otsima vallalised peremehed, kes tunnevad end oma linnamajas või maatalus üksikuna.

„Osaleda võivad kõik mehed, vanus ja elukoht pole oluline. Olgu sul siis oma aiaga linnamaja või elad hoopis talus põldude keskel – kui otsid enda kõrvale armastavat naist, siis tule kindlasti meie saatesse. See on sinu võimalus oma elule täiesti uus suund anda!“ julgustab saatejuht Kairit Tuhkanen.

Mehed saavad saatesse registreeruda aadressil kairit@kanal2.ee. Kindlasti tuleks kirja panna oma vanus, elukoht ja telefon, võimalusel lisada foto. Kirjas võiks kirjeldada ka oma tegemisi, hobisid, iseloomu. Lisainfot saab telefonilt 60 55 222.

Mai lõpus jõuab Kanal 2 eetrisse saade, kus tutvustatakse tulevases saatesarjas osalevaid mehi. Seejärel saavad naised neile meeldinud mehega ühendust võtta ja kohtuda. Saatesarja "Peremees otsib perenaist" hakatakse filmima eeloleval suvel.