Ta sõnab, et just taoline hinnang näitab kommenteerijate piiratust. "Seksuaalsus on elu loomulik osa ja kõigil on soovi korral sellest õigus rääkida."

Miks on Eestis seksist rääkimine tavainimeste jaoks justkui valehäbi? "Ei tea. Üks asi on nõukogude pärand, sest Nõukogude Liidus teadupärast seksi polnud, oli ainult armastus... aga ega ka tänapäeva noored sel teemal nime ja näoga väga rääkima kipu. Seepärast oleme väga tänulikud inimestele, kes saates osalesid, ja neil teemadel rääkima soostusid."

"Seks ja küla" kõneleb ka sellest, et paljud inimesed on üksikud ja kooseludes puudub sootuks lähedus. Kadri ütleb, et seks on ju kõigest nii öelda tehniline sooritus. "Tähtis on ikkagi tunded ja lähedus ... Saate salvestustel koorus välja äärmiselt nukraid lugusid, kus näiteks abikaasad polnud teineteist juba paarkümmend aastat kallistanud, rääkimata siis seksist."

Kadri lisab teema jätkuks: "Mind jäid kummitama paari üksiku naise lood, kelle mehed olid kas surnud või läinud nii öelda parematele jahimaadele juba siinses elus. Oma töö ja laste tõttu ei saanud need naised mujale kolida, ja elasid täielikus tsölibaadis.... Nende saatused olid ikka väga nukrad..."

"Seks ja küla" on eetris juba täna kell 21.00