"Pole sinu tase, Mart. Kohus annab õiguse, aga teie otsustate õelda, et teate täpselt vastupidist. Tilluke. Nagu oleks inimesi veel vähe mõnitatud ja see oleks Eesti suur teema vana-aastaks," pahandab Ligi (kirjapilt loetavuse huvides toimetatud – toim.) ETV videot sõpradega jaganud Mart Juure Facebooki lehel kommenteerides.

Ka ei istunud Ligile tuntud raadiohääle ning teadusportaali Forte peatoimetaja Madis Aesma iroonia: "Killadi Kollo, eino tõesti! Kas inimestel häbiraasu ka veel on? Mõnitada neid, kes meie riigi heaks nii palju ära on teinud? Poliitiliselt väga kallutatud olete jälle, hr Mart – teie ja teie peavoolumeedia agendid ja suuvoodrid!!! Mul on jälle Eesti pärast häbi, hakkan pakkima!"

"Ei olnud vaimukas," kostis Ligi Aesma kommentaari peale. "Kas vana-aastal peab üritama ja teemal, mida ei tunne?" küsib Ligi, kas aasta lõpus ülepea kõlbab (poliitilist?) nalja teha.

Oma sõna ütles sekka ka Villu Tamme:

Kuigi "Ärapanija 2016" on ETV ekraanil tervikuna alles homme 31. detsembri õhtul kell 22.45, siis on isutekitajatema juba avaldatud paar klippi. Vaata "Autorollo" lugu: