"Jaagup on ikka kaua olnud areenil ja hitte on palju. Klimberdasin ta lugusid klaveril ja "Torm" kuidagi klikkis," selgitas Etti oma valikut enne lavale astumist. Tema rahulik, läbitunnetatud ja kurblik versioon kuulsast loost võttis esmalt kõigil näod mõtlikuks ning seejärel mitmel lausa pisara silma. Laulu järel tekkinud vaikuse katkestas Kreem, kes suundus otsejoones lauljatari kallistama.

Seejärel tuli ootamatult tundeline reaktsioon Tõnis mäelt: "Sa said mingi sellise asjaga hakkama, et ma ei teagi... Kes selle seadis, ise tegid või?" päris ta, pisarad silmis. Saanud vastuseks "jah", jätkas ta. "Kas sa ise ka saad aru, mille sa hakkama said? See on selline tase, et ma hakkasin mõtlema...See on niisuke laks! See on täitsa lõpp. Täitsa fantastika! Juba selle loo pärast tasus tulla siia," jätkas ta.

Hiljem lisas Mägi: "Ma pole midagi sellist tükk aega kogenud. Neid hetki pole palju, kui miski puudtutab nii, et raputab täitsa läbi.
Tõmbas täitsa pahupidi. See tunne on nii hea, ei ole ammu sellist raputust, sellist vapustust saanud. Täitsa uskumatu!"

Jarek Kasar märkis, et "see oli see, mida ma üldse muusikas hindan".

Jaagup Kreem, kes Etti esinemist õndsal ilmel jälgis, sõnas: "Sõbrad, mul on nii hea meel, et ma siia saatesse tulin. Olen alati väitnud, et originaal on parim ja kõik, mis on n-ö uued versioonid, need ei saa lähedale originaalile. Minu loomingu puhul on see vist pigem vastupidi."

Korduse ajal hakkas Mägi juba vaat et lahinal nutma, pisaraid pühkisid teisedki.

Kuula sinagi ja anna teada, kuidas meeldis!